|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!  Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci. Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
andrew
|
Předmět příspěvku: Zámky dveří Napsal: 01 bře 2012, 00:06 |
|
 |
malej kecal |
|
Čau, chtěl bych se zeptat, potřebuju někde sehnat zámky do dveří, ale na internetu jsem je nikde neoběvil, ani na vrakáčícch, já je mám úplně vykotlaný a jsem vždycky rád že to zamknu a odemknu, neměl s tim taky někdy někdo problem?? a jak to řešil? kde je koupit? nebo jestli tam jdou napasovat z něčeho jinyho? Cherokee je má trochu jiný a menší. Třeba by tam šly z Felicie, ty jsou dostupný v pohodě , ale nemam to vyzkoušený tak nechci zbytečně kupovat nějakou blbost, a pak se mi to bude válet v garáži. díky
|
|
Nahoru |
|
 |
Pajucha -Ludvig
|
Předmět příspěvku: Re: Zámky dveří Napsal: 01 bře 2012, 19:36 |
|
 |
malej kecal |
 |