|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!  Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci. Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Veron
|
Předmět příspěvku: Jak je to s mytím v myčce? Napsal: 05 lis 2013, 22:39 |
|
|
Dobrý večer, mám dotaz, jestli smí wrangler do myčky ( co s anténou a na co dávat pozor)? Mám ho měsíc jsem nováček. Děkuji za odpověď
|
|
Nahoru |
|
 |
Harley
|
Předmět příspěvku: Re: Jak je to s mytím v myčce? Napsal: 06 lis 2013, 09:23 |
|
 |
hodně velkej kecal |
 |
|
Jezdím do myčky pravidelně každý týden.S Wranglerem již pátým rokem .Jak se softopem,tak hard topem. V zimě-v létě. Hlavně v zimě abych smejval sůl. to být já: https://www.youtube.com/watch?v=4hTo02YiNho
Naposledy upravil Harley dne 23 bře 2015, 21:32, celkově upraveno 2
|
|
Nahoru |
|
 |
Laco
|
Předmět příspěvku: Re: Jak je to s mytím v myčce? Napsal: 06 lis 2013, 21:09 |
|
 |
Lacinko |
 |
Registrován: 30 pro 2008, 12:25 Příspěvky: 583 Bydliště: Macov, SK
|
Len by som sa poradil s obsluhou. Ja som to raz neurobil a kefa sa asi sest, alebo sedem krat rozhodovala, ako to urobi, aby sa dostala nad auto a vzdy to bola pecka do celneho skla  . Nakoniec to dopadlo dobre, ale do tej konkretnej uz nechodim. Faktom je, ze na TJ mam celkom slusny lift, a 33 kolesa, takze auto je tocha vyssie 
|
|
Nahoru |
|
 |
Vojta
|
Předmět příspěvku: Re: Jak je to s mytím v myčce? Napsal: 14 bře 2015, 16:44 |
|
 |
velkej kecal |
|
Mně se Wrangler do myčky nevejde! Vyzkoušeno, jezdím pořád do jedné (tak 1x ročně) a vždycky musí ta fronta za mnou celá couvat, protože mi to sice umyjí wapkou, ale do kartáčů se nevejdu:-) !
|
|
Nahoru |
|
 |
Harley
|
Předmět příspěvku: Re: Jak je to s mytím v myčce? Napsal: 15 bře 2015, 22:31 |
|
 |
hodně velkej kecal |
 |
|
A kam jezdíš??? To slyším prvně že by se Wrangler na 35" nevešel do myčky.
|
|
Nahoru |
|
 |
Vojta
|
Předmět příspěvku: Re: Jak je to s mytím v myčce? Napsal: 22 bře 2015, 13:08 |
|
 |
velkej kecal |
|
Jezdím do té myčky kousek pod námi - nad Lídlem- vyjedeš od tebe, zahneš doleva a pak asi po 350m doprava. Naproti tomu autoservisu (ten majitel servisu vlastní i tu myčku). Vyzkoušeno několikrát- opravdu musím vycouvat a mezi válce to nevjede. Nejde ani tak o 35´´, ale o ET a Buschwackery. Nevejde se to tam na šířku. Na výšku jo. Ale já to stejně meju většinou wapkou doma . Teda pokud to vůbec meju.
|
|
Nahoru |
|
 |
Harley
|
Předmět příspěvku: Re: Jak je to s mytím v myčce? Napsal: 23 bře 2015, 21:29 |
|
 |
hodně velkej kecal |
 |
|
Jezdi do Globusu. Buď Čerňák nebo Čakovice. Já jezdím pravidelně Čakovice.Perfektně meje a za málo peněz(89Kč 2.program). Kamarád s JK na 35" a taky se širšíma Bushwackerama,tam jezdívá taky a bez problémů. Jezdil jsem tam i se softopem. https://www.youtube.com/watch?v=4hTo02YiNho
|
|
Nahoru |
|
 |
Vojta
|
Předmět příspěvku: Re: Jak je to s mytím v myčce? Napsal: 23 bře 2015, 21:49 |
|
 |
velkej kecal |
|
Hezký video, zkusím tedy Harleji Čakovice, tam se spíš dostanu. Jen doufám, že se v tý myčce nebude můj Wrangler bát, on se totiž bojí vody. Nejraději má totiž místo vody sprchu z oleje s voskem na dutiny, to si pak pěkně mlaská. Ale po zimě mu možná jednu koupel dopřeju.
|
|
Nahoru |
|
 |
Harley
|
Předmět příspěvku: Re: Jak je to s mytím v myčce? Napsal: 23 bře 2015, 21:51 |
|
 |
hodně velkej kecal |
 |
|
musíš ho na hygienu naučit. 
|
|
Nahoru |
|
 |
Bob Holoubek
|
Předmět příspěvku: Re: Jak je to s mytím v myčce? Napsal: 23 bře 2015, 22:48 |
|
 |
pan Bob |
|
JJ globus ok vyzkoušeno černák + čakovice dále dobrá myčka s voskem + spodek mynos v dáblicích vedle renaultu.
|
|
Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|