|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!  Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci. Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
Autor |
Zpráva |
Vojta
|
Předmět příspěvku: Re: JK stabilizátor přední nápravy Napsal: 02 bře 2016, 10:19 |
|
 |
velkej kecal |
|
Vladimír Plíva píše: Já mám tu elektroniku vyřazenou, propojil jsem ty dva černý kablíky, jak uvádějí na tom návodu a kontrolka stejně bliká. Do nouzáku mne to ale neháže, jezdím furt a furt blikám :-) Nemáte někdo kontakt na toho kluka z Imofy, kterej by mi to přeprogramoval, aby mi to neblikalo? A zkoušel jsi to vypnout ProCalem? To je to, co mě zajímá-jestli to jím jde vypnout!
|
|
Nahoru |
|
 |
Vladimír Plíva
|
Předmět příspěvku: Re: JK stabilizátor přední nápravy Napsal: 02 bře 2016, 13:25 |
|
 |
velkej kecal |
 |
Registrován: 29 pro 2013, 00:27 Příspěvky: 98 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Ale já nevím, co to je ten ProCalm
|
|
Nahoru |
|
 |
TomaNovy
|
Předmět příspěvku: Re: JK stabilizátor přední nápravy Napsal: 02 bře 2016, 14:30 |
|
 |
malej kecal |
|
Citace: Já mám tu elektroniku vyřazenou, propojil jsem ty dva černý kablíky, jak uvádějí na tom návodu a kontrolka stejně bliká. Do nouzáku mne to ale neháže, jezdím furt a furt blikám :-) Nemáte někdo kontakt na toho kluka z Imofy, kterej by mi to přeprogramoval, aby mi to neblikalo? Autoservis Zajicek zde ... https://goo.gl/maps/QPstZJGGvdu
|
|
Nahoru |
|
 |
Vladimír Plíva
|
Předmět příspěvku: Re: JK stabilizátor přední nápravy Napsal: 02 bře 2016, 16:36 |
|
 |
velkej kecal |
 |
|
|
Nahoru |
|
 |
Laco
|
Předmět příspěvku: Re: JK stabilizátor přední nápravy Napsal: 02 bře 2016, 22:15 |
|
 |
Lacinko |
 |
Registrován: 30 pro 2008, 12:25 Příspěvky: 583 Bydliště: Macov, SK
|
Vojta píše: Vladimír Plíva píše: Já mám tu elektroniku vyřazenou, propojil jsem ty dva černý kablíky, jak uvádějí na tom návodu a kontrolka stejně bliká. Do nouzáku mne to ale neháže, jezdím furt a furt blikám :-) Nemáte někdo kontakt na toho kluka z Imofy, kterej by mi to přeprogramoval, aby mi to neblikalo? A zkoušel jsi to vypnout ProCalem? To je to, co mě zajímá-jestli to jím jde vypnout! Nie som si uplne isty, ale ak sa dobre pamatam, ProCal dokaze kontrolku vypnut len pokial je stabik zapojeny, po demontazi to uz nevie.
|
|
Nahoru |
|
 |
Vladimír Plíva
|
Předmět příspěvku: Re: JK stabilizátor přední nápravy Napsal: 03 bře 2016, 10:33 |
|
 |
velkej kecal |
 |
|
Harleji, ty máš ten ProCal? Já ho nemám a ani bych s tím neuměl dělat. Jestli ho máš, udělal bys mi to? Díky Vláďa 777557726
|
|
Nahoru |
|
 |
PETARDAK
|
Předmět příspěvku: Re: JK stabilizátor přední nápravy Napsal: 03 bře 2016, 12:05 |
|
 |
hodně velkej kecal |
 |
Registrován: 30 pro 2009, 23:20 Příspěvky: 163 Bydliště: Nový jičín
|
Vladimír Plíva píše: Harleji, ty máš ten ProCal? Já ho nemám a ani bych s tím neuměl dělat. Jestli ho máš, udělal bys mi to? Díky Vláďa 777557726 ProCal si musíš koupit, po prvním použití se "spáruje" s jednotkou konkrétního auta a už lze úpravy provádět jen na něm... Pouze po vrácení všech hodnot do továrního nastavení, jej můžeš použít pro další auto.
|
|
Nahoru |
|
 |
Vladimír Plíva
|
Předmět příspěvku: Re: JK stabilizátor přední nápravy Napsal: 03 bře 2016, 12:18 |
|
 |
velkej kecal |
 |
|
a co to stojí a kde ho mají?
|
|
Nahoru |
|
 |
SKAJA
|
Předmět příspěvku: Re: JK stabilizátor přední nápravy Napsal: 03 bře 2016, 22:50 |
|
 |
malej kecal |
|
Tady ho má přímo zástupce AEV pro ČR, stačí mu napsat mail 
|
|
Nahoru |
|
 |